Mountain Music Fest ponovo na Divčibarama

Mountain Music Fest ponovo na Divčibarama
pet, 16. avgust 2019 - sub, 17. avgust 2019

Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, pod sloganom Srce kuca jako, svoje četvrto izdanje na Divčibarama predstaviće prvi put u dva dana – 16. i 17. avgusta 2019. godine. Baš kao i prošlih godina, raznovrstan program za sve uzraste, u neodoljivom ambijentu šume i ski staze, osim kvalitetnog zvuka nudi i brojne propratne sadržaje - avanturističke, umetničke, kulturne, edukativne i dečije. U zelenom amfiteatru ski staze, 17. avgusta začuće se eklektični zvuk grupe Elemental i kultna beogradska rok grupa Plejboj, kao i karakteristični “roots reggae” zvuci Killo Killo bande. Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa, a na Bukva stejdžu će se ovog leta nastupiti Trio Elegancija sa gypsy swing zvukom.

Prvo veče festivala, 16. avgust rezervisan je za Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku. U subotu će se, duboko u Čudesnoj šumi začuti miksevi jazza, soula, funka, disko, hip-hopa, rnba i hausa koje će sa vinila tokom dana puštati čuveni DJ Iron i momci iz White City Soul-a.
 
Osim sjajne muzike, posetioci svih uzrasta će tokom celog dana moći da se zabave i uživaju u prijatnoj temperaturi hlada Čudesne šume. Hrabre mališane, kao i prošlih godina, čeka Avantura park i ZipLine, a za one kreativne, festival je organizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjate i arhionicu. Posetioci festivala će imati priliku da učestvuju u trci boja na pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, ožive jedan fantastičan izum Leonarda Da Vinčija, kao i da, uz pivo, poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti. A za sve one koji nisu preterano zainteresovani za aktivnosti, MMF je obezbedio miran kutak sa ležaljkama i lejzi begovima isključivo za - odmor i lenčarenje.
 
Kako su Divčibare udaljeni samo dva sata vožnje od Beograda i Novog Sada, MMF je idealan  za planinski izlet sa porodicom, decom, prijateljima, kućnim ljubimcima. Ukoliko rešite da provedete ceo vikend na čistom planinskom vazduhu – festival je organizovao i nedeljnu Detox šetnju i upoznavanje vrhova valjevskih planina. U slučaju da se na Divčibarama zadržite još nekoliko dana nakon festivala, organizatori tvrde da ako prođete ski stazom i Čudesnom šumom - nećete ni znati da se festival ikada i održao!
 
Karte za MMF moguće je kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima ticket.rs i na samom ulazu na festival. Cena karte iznosi 700 dinara, a ulaz za decu mlađu od 10 godina je, naravno - besplatan.

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..