Radio Slave i Mathame donose nova muzička izdanja u Barutanu ovog vikenda!

Radio Slave i Mathame donose nova muzička izdanja u Barutanu ovog vikenda!
sub, 18. maj 2019
,

U kultni beogradski open-air klub Barutana ovog vikenda u subotu 18.05. stižu legendarni producent  Radio Slave, kao i “Skywalking” duo Mathame! Domaću podršku za noć u klubu sa najlepšim svitanjima će pružiti Marko Nastić i Vlada Janjić. Karte za prvi ples na otvorenom u petoj Apgrade sezoni dostupne su na blagajnama i na onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs. Radio Slave, duže od dve decenije aktivna sila andergraund dens scene u Barutanu dolazi sa svežom, tek objavljenom muzikom na svom novom lejblu Stranger in The Night. Ploča “Ground Control / Last Communication” je njegovo prvo solo izdanje od 2017. godine, a recenzije kažu da je “prevazišao standard kvaliteta kakav se očekuje od izvanredno produktivnog producenta.”

Radio Slave - Ground Control

Kao osnivač legendarne kuće Rekids, dao je poseban doprinos razvoju talenata što su Mr, G, Spencer Parker, Nina Kraviz, Sebo K, Peggy Gou. Kao producent stoji iza brojnih pseudonima i saradnji od kojih je ipak najprepoznatljiviji Radio Slave - uticajni autor, DJ, ljubitelj edita i traženi remikser. Njegov unikatan potpis u svojoj diskografiji ima širok spektar imena iz sveta plesne muzike i šire, pored ostalih - Agoria, Slam, Carl Craig ali i UNKLE, New Order, Kylie Minogue. U Berghainu i Panoramabaru od 2007. godine organizuje Rekids žurke, a svoju nepogrešivu plesnu recepturu redovno deli sa publikom najrelevantnijih klubova sveta. U Beogradu očekujemo set koji obiluje optimalnim, energicnim klupskim tehno zvukom.

Tale Of Us su prošlog leta svoje setove redovno zatvarali numerom “Nothing Around Us” sa prvog Mathame izdanja za Afterlife. Ove godine podijume širom sveta sa podjednakim uspehom okupira njihov novi veliki hit “Skywalking”, pravi sledbenik futurističkog i bajkovitog zvuka koji Amadeo i Matteo Giovanelli donose u svet klabinga.

Mathame - Skywalking

Mathame su nove zveze Afterlife koncepta koji dolazi sa podnožja Etne, ali i iz kreativnog okruženja nesumnjivo najznačajnijeg svetskog klabing brenda današnjice koji predvode Tale Of Us. Pre toga su put do zvezda prokrčili izdanjima za Souvenir, Oddity i Baastard, lejbl iza kog stoji VAAL, naša gošća na prvom Apgrade partiju ove sezone. Dok mladi Amadeo ima njuh za senzibilitet savremenog densflora, deceniju stariji Matteo predstavlja intuitivnu, duhovnu i oldskul stranu ovog perspektivnog dua.

Jedan od najistaknutijih srpskih producenata i najvećih miljenika domaće publike Marko Nastić čiju dve decenije dugu karijeru prati i međunarodni uspeh se još jednom pridružuje Apgrade lajnapu. Noć pod zvezdanim nebom u Barutani pojačaće i Vlada Janjić, jedan od Apgrade osnivača i veteran scene elektronske muzike u Srbiji.

I u svojoj petoj sezoni Apgrade postavlja legende koje stoje iza onog što danas definiše andergraund plesnu muziku naspram novih imena koja su na putu do globalne popularnosti ili je odnedavno uživaju. Kao i uvek, uzbuđeni smo da posvedočimo noći koju će ova kombinacija da iznedri.


<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..