LALALAR PRVI PUT U BEOGRADU

LALALAR PRVI PUT U BEOGRADU
pon, 11. jul 2022
Beograd, Srbija

Psihodelična atrakcija iz Istanbula, LALALAR, prvi put će nastupiti u Beogradu 11. jula 2022. sa početkom u 21h! Lalalar u klubu Drugstore je koncert proizišao kao plod saradnje ostvarene na Kontakt konferenciji 2022 i predstavlja prvi u nizu KONTAKT sessions događaja. Retro bas linije u kombinaciji sa virtuoznim gitarskim deonicama, omamljujućim vokalima i ,,prljavim" elektro ritmovima vode u poseban univerzum u kojem preovladava psihodelija koja preispituje mnoga čula. Za Lalalar se kaže da isporučuje sirovu ,,nostalgiju budućnosti", a samo na njihovim nastupima uživo značenje ovog epiteta koji ih prati može i da se shvati.

Jedinstveni spoj sadašnjeg, prošlog i budućeg, pod velom izvornih ritmovima Anadolije, biće jedan od intrigantnijih događaja letnje koncertne sezone u Beogradu.

Lalalar će nastupiti u bašti Drugstrore-a 11. jula, uz live nastup Lenhart Tapes i podršku Skreč majstora Ljubana.

Lenhart Tapes će uvesti publiku Drugstore-a u ovu jedinstvenu psihodeličnu beogradsku noć, a Skreč majstor Ljuban preuzima pult posle koncerata Lalalara sa dobro poznatim izborom electro, folk funk i big beat plesnih hitova.

LALALAR FOTO: promo


KC Drugstore
Bulevar Vojvode Bojovića 4, Beograd
<<  Oktobar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..