,,Žena koja obećava“ uz poklone u Cineplexx bioskopima

,,Žena koja obećava“ uz poklone u Cineplexx bioskopima
čet, 13. maj 2021, 20:00 h
,

Ladies night događaj u svim Cineplexx bioskopima, održaće se u četvrtak, 13. maja od 20 časova uz film ,,Žena koja obećava“. Pokloni partnera i sjajan film očekuju vas na Ladies night događaju. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Rediteljka vizionarka, dobitnica ovogodišnje nagrade Oskar za najbolji scenario, Emerald Fenel na vrlo specifičan način govori o vrlo ozbiljnoj temi, koja vas neće ostaviti ravnodušnima. U svim Cineplexx bioskopima očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti - osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe.

Po pet najsrećnijih dama u beogradskim bioskopima očekuje vaučer našeg partnera ,,Češalj i makaze“. U Cineplexx Niš bioskopu nagradićemo deset dama poklon paketima ukusnih proizvoda, kompanije Yumis, pet dama obradovaćemo poklonima iznenađenja Stop Shop ritejl parka a dve dame uživaće u ukusima kolača i napitaka u kafeu ,,Predah na ćošku“. To nije sve, jer će ,,Kozmetički studio Vesna“ nagraditi dve dame vaučerima za usluge u njihovom studiju. Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop obradovaće tri dame vaučerima za manikir u salonu NUDES. U Cineplexx Promenada bioskopu pripremili smo magazine Story ili Gloria za sve dame, vaučere sa popustima i cvetni aranžman cvećare ,,Viridis“, a najsrećnije će obradovati frizerski salon ,,Loft Parrucchieri by Petar Kostić“ specijalnim tretmanima za kosu.

Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava…dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj divlje uzbudljivoj priči. Film je na ovogodošinjoj dodeli nagrade Oskar odneo pobedu za najbolji adaptirani scenario dok je glavna glumica Keri Maligan bila nominovana u trci za najbolju glavnu glumicu.

Ulaznice za Ladies night i film ,,Žena koja obećava“ u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Trejler filma ,,Žena koja obećava“ - ovde

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..