ATHEIST RAP u petak u bašti kluba Fest!

ATHEIST RAP u petak u bašti kluba Fest!
pet, 11. septembar 2020, 21:00 h
Beograd,

Legendarna novosadska grupa ATHEIST RAP nastupiće u petak, 11. septembra u 21h u bašti kluba Fest u Zemunu. Skoro dve godine nakon sjajnog koncerta povodom 30 godina postojanja koji su održali u klubu Fest, legendarni Novosađani vraćaju se u Zemun! Situacija sa pandemijom Covid 19 očekivano je uticala i na njihove planove za ovo leto, te se i Atheisti posebno raduju ovom nastupu. “Oduševljeni smo što ćemo posle bezmalo 7 meseci ponovo svirati pred publikom. Predugo smo cekali ovaj moment” kaže Dr.Pop i poziva publiku: “Dodjite u petak da zajedno uključimo vremeplov i da se vratimo u neko normalnije vreme. Bašta kluba Fest je pravo mesto za to. Ostavićemo srce na terenu.”

Bend Atheist rap je osnovan 1989.godine u Novom Sadu. Već sa prvim albumom su doživeli punu afirmaciju, a pesma ’’Wartburg limuzina’’ ih postavlja na prvo mesto svih top lista na kojima je bila emtiovana. Od samog početka rada bili su anti-ratno nastrojeni, a i danas se bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist rap već godinama puni klubove u zemlji i regionu.
 
Slušamo neprevaziđene hitove Atheista u petak od 21h u bašti kluba Fest!
 
Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u Felix shopu (TC Sremska I sprat) i u klubu Fest po ceni od 1000 RSD. Broj ulaznica je limitiran, požurite po svoj primerak!




Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..