Koncert Bisere Veletanlic i Vasil Hadzimanov benda

Koncert Bisere Veletanlic i Vasil Hadzimanov benda
ned, 4. septembar 2022, 20:30 h

Legendarna pevačica  Bisera Veletanlić sa Vasil Hadžimanov bendom održaće koncert 4. septembra u 20.30 časova čime otvara seriju muzičkih nastupa pod nazivom “Atrium Sessions” u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF. Bisera će obradovati brojne obožavaoce nastupom na otvorenom u posebnom ambijentu u centru Beograda. Ulaznice za ovaj izuzetan koncert mogu se nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs, kao i na Ticket Vision prodajnim mestima po ceni od 1500 dinara, a 7 dana pred koncert cena karte će iznositi 1800 dinara.

Bisera Veletanlić, zvezda velikih festivala bivše Jugoslavije, jedno je od najvećih imena domaće muzičke scene. Njen muzički stil mnogi opisuju kao mešavinu šansona, domaćih šlagera i džeza. Dobitnica je nagrade za životno delo Nišvila.

U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih pesama, koje su obeležile čitav jedan period u jugoslovenskoj muzici. Bila je aktivni učesnik, i redovno je odnosila prve nagrade stručnog žirija na festivalima "Opatija", "Vaš šlager sezone", "Beogradsko proleće", "Zagrebfest", "Split", "MESAM", a nastupala je i na domaćim izborima za Pesmu Evrovizije. Najuspešniju saradnju ostvarila je sa Kornelijem Kovačom i drugim beogradskim autorima, a snimala je i sa Arsenom Dedićem i Goranom Bregovićem.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..