BOND VEČE UZ FILM ,,NIJE VREME ZA UMIRANJE“ U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

BOND VEČE UZ FILM ,,NIJE VREME ZA UMIRANJE“ U CINEPLEXX BIOSKOPIMA
sre, 6. oktobar 2021, 20:00 h
,

Danijel Krejg poslednji put kao agent 007 u filmu ,,Nije vreme za umiranje“ konačno stiže na Bond veče u Cineplexx bioskope 6. oktobra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa, kao i putem CineplexxRS aplikacije. Glamurozno veče, kakvo i zahteva film o Džejmsu Bondu očekuje vas ove srede u  Cineplexx bioskopima uz crveni tepih, melodije muzičkih numera iz filmova o Bondu koje će izvesti kvarteti u Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Niš bioskopima, kao i piće dobrodošlice u svim bioskopima,  koje odobrava i sam Bond, Heineken 0.0.

Slavni britanski glumac Danijel Krejg uspeo je da nedodirljivom agentu 007 doda malo emocija, ranjivosti, pa čak i sposobnost da se zaljubi.  Posle četiri filma iz ovog serijala – „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“ poslednji put ćemo gledati Krejga kao Džejmsa Bonda u filmu ,,Nije vreme za umiranje“, čije detalje ćemo otkriti na Bond večeri posle, 18 meseci odlaganja filma.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Svoje uloge ponavljaju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, Džefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, kojima se pridružuju Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao novi likovi.

Trejler filma ,,Nije vreme za umiranje

Ulaznice za Bond veče i film ,,Nije vreme za umiranje“ u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..