Premijerno predstavljanje Red Bull Mini gejming stanice

Premijerno predstavljanje Red Bull Mini gejming stanice
uto, 20. jul 2021, 18:00 h
Beograd, Srbija

Vreme je za prvi gejm! Konačno otkrivanje Red Bull Metamorfoza gejming stanice je zakazano za utorak 20. jul od 18h u Dorćol Platzu! Red Bull Metamorfoza pozvala je početkom godine studente kreativce i gejmere širom Srbije da udele novi život čuvenom Red Bull Miniju sa svojim kreativnim idejama. Tokom trajanja konkursa nekoliko desetina prijava širom Srbije je stiglo, a stručni žiri u sastavu Tina Vujanović (Nova S), Vojislav Perić (Supreme Nexus) i Stefan Prstojević (Garage12) izabrao je pet finalnih timova.

Finalisti su kroz radionicu u aprilu razvijali i predstavili svoje ideje, a uz upute i smernice stručnog žirija i partnera projekta odabrana je i pobednička ideja za gejming stanicu iz snova.

U prethodnih jedanaest nedelja tim Garage12 je danonoćno radio na izradi gejming stanice iz snova uz nekoliko poseta pobedničkog tima, a poslednje dve nedelje je čak 30 članova Garage12 tima radilo u tri smene kako bi ova stanica bila spremna za premijeru u Dorćol Platzu 20. jula.

Nakon metamorfoze, Red Bull Mini će svakako zadržati svoje prepoznatljive osnove delove, ali sa potpuno novim konceptom i novom svrhom. Ova gejming stanica sadrži čak dva PC račnara i jednu PlayStation 4 konzolu kako bi svi gejmeri mogli da u njoj uživaju bez obzira da li omiljene naslove video igara igraju na tastaturi ili džojstiku.

Svi koji budu želeli da se oprobaju na novoj gejming stanici iz snova to će moći da učine premijerno u Dorćol Platzu kada će prvi put javnosti i biti predstavljena uz izložene skice i radove najbolje plasiranih timova u konkursu Red Bull Metamorfoza.


Dorćol Platz
Dobričina 59, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..