Rock Star Fest - Legendarni Jurica Pađen & Aerodrom

Rock Star Fest - Legendarni Jurica Pađen & Aerodrom
sub, 24. decembar 2022
Beograd,

Legendarni Jurica Pađen & Aerodrom će zapaliti binu najvećim hitovima na Rock Star Festu u Beogradu 24.12. “Stavi pravu stvar” , “Obična ljubavna pjesma” , “Fratello” , “Što si u kavu stavila” , “Otkazani let” , “24 sata dnevno” i brojni drugi bezvremenski hitovi Jurice Pađena raspametiće publiku i dokazati da “Rokenrol zauvek” nije slučajno glavni lajtmotiv Rock Star Festa. Aerodrom, istinski rock giganti regions predvođeni Juricom Pađenom žarili su i palili našim prostorima, a generacije su odrastale na njihovim pesmama. Upravo će te generacije napuniti već skoro rasprodat Beogradski Sajam i promuknuti uz izvorni rokenrol i vokal jedne od bitnijih figura regionalne rock scene.

Inicijator festivala je Raka Marić, kultni menadžer najvećih domaćih muzičkih zvezda na čiji je poziv odgovorila prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona predvođeni Juricom Pađen i njegovim Aerodromom. Grupa postoji od 1987., a nakon prekida rada, ponovo se okupila 2000. godine. Danas nastupaju po celom regionu i i dalje osvajaju top liste.

Pored njih, na festivalu nastupaju i Atomsko sklonište, Divlje jagode, YU grupa, Vatreni poljubac, Osvajači, Teška industrija, Epilog i Dr Nele Karajlić. Festival organizuje “Music Star Production”.

Rokenrol je i dalje snažan kao što je uvek bio, a Aerodrom je i dalje simbol velikog kvaliteta, znanja i živosti scene koju će Beogradska publika imati priliku da doživi u subotu 24. decembra, od 19 časova. Trendovi dolaze i odlaze, ali njihova muzika je uvek aktuelna.

Požurite po ulaznice dok ih još ima, i budite deo istorije 24.12. na proslavi dobrog starog rokenrola.


Beogradski sajam
Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..