PLAN B – 6. Festival subverzivnog filma

PLAN B – 6. Festival subverzivnog filma
sub, 18. septembar 2021 - ned, 19. septembar 2021
Beograd,

18. & 19. septembar 2021. // Dom omladine Beograda - Festival subverzivnog filma PLAN B u svom šestom izdanju predstavlja Atelje Varan, čuvenu dokumentarnu filmsku školu iz Pariza, u susret predstojećoj radionici dokumentarnog filma Ateljea Varan, za koju se svi zainteresovani mogu prijaviti do 21. septembra. Radionica će biti održana krajem ove i početkom sledeće godine u Domu omladine Beograda, u saradnji sa Ateljeom Varan iz Pariza, a uz podršku Filmskog Centra Srbije, Francuskog Kulturnog centra, Ministarstva Kulture Republike Srbije, Grada Beograda, Cinnamon produkcije, kao i partnera iz francuske, grada Pariza i CNC fonda. ULAZ NA FESTIVAL JE SLOBODAN!

Na festivalu “PLAN B” ove godine će biti prikazani filmovi sa nekih od prethodnih radionica, kao i filmovi koje su polaznici ovakvih radionica nastavili da prave nakon što su uspešno završili prethodnu dokumentarističku praksu Ateljea Varan.

Cilj ovogodišnjeg festivala je da se budući polaznici naše najnovije radionice upoznaju mogućnostima koje će im ona profesionalno pružiti, te da se direktno kroz razgovore sa autorima ovih filmova upoznaju sa njihovim iskustvima, kako tokom pohađanja same radionice, tako i nakon nje, u daljem radu.


Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..