PRVI HRVATSKI FOOD TRUCK FESTIVAL

PRVI HRVATSKI FOOD TRUCK FESTIVAL
sre, 1. jul 2020 - ned, 5. jul 2020

Iz tvornice zabave u kojoj je proizveden jedan od najvećih ljetnih festivala na Jadranskoj obali, Fresh Island Festival, stiže novo ljetno osvježenje Zagreb Food Truck Festival. Prvi hrvatski Food Truck Festival najavljen za 1. do 5. jula na obali zagrebačkog mora Jarun, na livadu tik do Aquarius kluba, po prvi puta će okupiti tematske kamione sa šarenom ljetnom ponudom slasnih zalogajčića i pića uz dnevni program za klince i klinceze, te večernji program za one malo starije. Prirodna oaza Jaruna, najljepši zagrebački zalasci sunca, opuštajuća atmosfera bez zadanog dress code-a, plaža i sunce mimo gradske vreve činit će savršeni ambijent za prvo izdanje zagrebačkog Food Truck Festivala.

Zagreb Food Truck Festival donosi novi val osvježenja na bogatu zagrebačku street festivalsku scenu po prvi put izvan samog centra Zagreba.  Tijekom 5 dana, od 1. srpnja do 05. srpnja posjetitelji će moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid's, sports i chill piknik zonama, a sve to popraćeno bogatom gastronomskom ponudom kamiona i live svirkama uličnih bendova. Otvorenje festivala u srijedu, 1. srpnja  započet će afterwork piknik druženjem od 16 sati uz nastupe Dj-a, različitim gastro prezentacijama na svakom od kamiona, animacijama za djecu, a večer od 19h će obilježiti koncert Ljetnog Kina koji garantiraju rasplesanu atmosferu na prvom danu Zagreb Food Truck Festivala. Tako će Truck Live pozornicu kroz narednih pet dana Festivala okupirati vrhunski ulični i profesionalni glazbenici i bendovi poput Ljetno kino, Joe Panda & Banda, Scifidelity Orchestre, Public Hit Factory, Gypsy Groove i mnogih drugih. U pauzama između live svirki, ali i kroz cijelo vrijeme održavanja Festivala za dobru glazbenu podlogu bit će zadužena krema zagrebačkih DJ imena, dok će se za vikend 3. i 4. srpnja, zabava nastaviti na after partyjima iza ponoći na terasi zagrebačkog kluba Aquarius .

Uz dnevni i noćni program, različite tematske family, kids, piknik i animacijske zone na Zagreb Food Truck Festivalu predstaviti će se zanimljivi gastro koncept kamioni u street varijanti. Za prvo izdanje Zagreb Food Truck Festivala, Food kamioni ponudit će lokalne, zdrave, vegan i etničke specijalitete koji će kroz svoje neobične izvedbe oduševiti svakog posjetitelja.

BarBaQ truck, Velolučana Mojmira Žuvele na svom meniju ponudit će ljetne hitove street food izvedbi u svojoj nadaleko poznatoj smoker varijanti. Za sve one koji vole putovati i eksperimentirati sa etničkim kuhinjama, tu je Apululu truck sa indonezijskom ponudom u izvedbi nizozemca Richard Heinse kojeg je ljubav dovela u Zagreb još prije 5 godina. Filip Eterović sa svojim kamionom Munchy donosi miks azijske i europske gastro kulture, uz neizostavne smoothije iz njegovog „Smootch“ bara.  

Pivovara Medvedgrad za sve pivoljubce u svom kamionu donosi ljetne okuse za sve žedna nepca, uz izbor od 6 najvećih hitova njihove pivovare. Uživanje u koktelima u hladu

uz obalu zagrebačkog mora donosi kamion prikolica Hendricks i Thomas Henry uz nova ljetna osvježenja koktel majstora. Na glavnom kamion baru naći će se veliki izbor svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kave, te bubble prosseca, rosea i pjenušavih vina. Za najmlađe i one koji vole slastice tu je Refresh n Go prikolica.

Mastercard® i Maestro® kartice, omiljeno sredstvo plaćanja na Zagreb Food Truck Festivalu.

Uz idilično okruženje Jaruna, prvi Zagrebački Food Truck festival pobrinuo se za vaše nezaboravne trenutke kroz različite photo kutke koji će zasigurno krasiti vaše Facebook i Instagram profile.  

Prvi hrvatski food truck festival održat će se uz podršku partnera i sponzora: Mastercard & Maestro, Pivovara Medvedgrad, Badel 1862, Hendricks, Ledo, Roto Dinamic, Red Bull.  

Sva događanja i koncerti na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, koncerti počinju u 19:00 sati, a sve informacije o rasporedu i radnom vremenu dostupne su na sajtu www.foodtruckfestival.hr i službenoj FB i Instagram stranici.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..