Predstava "Kiss" u Bitef teatru

Predstava
sub, 25. januar 2020, 20:00 h
Beograd,

Komični mjuzikl "Kiss", jedinstvena predstava u Srbiji i regionu, gostuje 25. januara u 20 h u Bitef teatru. U prilogu je saopštenje za medije. “To što ovaj duo proslavlja i predstavlja na bini je grandiozno. To čine toliko energično, znalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i do dubina. Stvaraju zvuk koji pokreće, pa makar bio proizveden samo trenjem ruke o ruku. To što oni nude je čista energija, ritam u svom praobliku.” - Peter Kes, Süddeutsche Zeitung, Minhen. 

Kiss je priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima - samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike - u savršenoj harmoniji.

Predstavu je do sada videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnim festivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada.
 
Režija: Višnja Obradović

Izvođači: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški

Muzički aranžmani/kompozicija: Alice in WonderBand
Dizajn zvuka: Goran Vujičin
Kostimografija: Nataša Jovičić / Lutkart
Frizure: Budislav Vlajkov / Beastic
Produkcija: Otvoreni krug Novi Sad

Trajanje predstave: 60 minuta


Bitef Teatar
Skver Mire Trailović 1, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..