DDF 10: Radionica Marka Đorđevića

DDF 10: Radionica Marka Đorđevića
uto, 24. avgust 2021

UG “Muzička komunikacija” s velikom radošću najavljuje prvu bubnjarsku radionicu u okviru desetog, jubilarnog Drum Dum Festa. Veliki prijatelj festivala, koji je svojim nastupima od samog početka podržavao DDF priču, jedan od najboljih bubnjara današnjice, profesor na prestižnom Berkli koledžu, Marko Đorđević je, nakon par godina, opet sa nama - link >> 24. avgusta u dvorištu Centra za stručno usavršavanje (preko puta OŠ „Svetorzar Marković“) Marko će za sve kolege bubnjare održati Drum Dum Workshop, a s obzirom da svi koji su bili na njegovim prethodnim radionicima, znaju kako on to radi, sa sigurnošću garantujemo izuzetan muzički događaj i za sve druge ljubitelje muzike i ritma.

Ulaz se, kao i svih godina do sada, neće naplaćivati, ali su organizatori odlučili da ovog puta propusnica za događaj bude pomoć za naše mlade sugrađane kojima je naša podrška neophodna. Na ulazu će moći da se donira novčani prilog ili pošalje SMS za pomoć petogodišnjoj Anastasiji Janaćković,koja se bori protiv teškog oblika tumora na mozgu (inače ćerkici našeg prijatelja, muzičara koji je više puta nastupao na DDF-u i pomagao nam oko organizacije festivala) i dvadesettrogodišnjem Josifu Stamenkoviću, našem mladom sugrađaninu, kome je potrebna operacija srca u inostranstvu.

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo sve naše sugrađane koji će prisustvovati ovom događaju, da se pridržavaju propisanih mera zaštite.

Ujedno vas podsećamo da su raspisani kokursi za najbolju fotografiju „Objektivom kroz muziku“, za takmičarski deo „DDF teens“ i za volonterski tim Drum Dum festivala. Linkove i sve informacije možete pronaći na našem sajtu www.drumdumfest.com  

Prijave slati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Formular možete preuzeti putem linka >>

Kad je u pitanju Konkurs fotografije “Objektivom kroz muziku Vol.3” bilo bi zanimljivo da u duhu trenutka, učesnici konkursa pošalju fotografije koje su “zabeležile” muziku u “doba Korone”. To, naravno nije uslov, jer je tema kao i uvek muzika, ali je deo našeg razmišljanja o neobičnosti sadašnjeg trenutka. Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba „Leskovac“.

Tehnički detalji fotografija: JPEG, fotografija mora biti minimalno 3000 piksela po dužoj strani (300 DPI), fotografije ne smeju imati vodeni žig. Uz fotografije na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite i vaše podatke: ime, prezime, mesto odakle dolazite i kontakt.

Organizatori takođe pozivaju i sve zainteresovane mlade ljude koji bi želeli da budu deo DDF tima, da se prijave za volontere tako što će svoje biografije poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i tako ulepšaju Drum Dum Fest 10!

Dragi prijatelji, dobrodošli na prvu radionicu u okviru desetog bubnjarskog festivala i na druženje sa izvanrednim Markom Đorđevićem.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..