Premijera predstave "Holivudski san"

Premijera predstave
čet, 19. novembar 2020, 18:00 h - sub, 21. novembar 2020

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo u četvrtak, 19. novembra u 18h u UK Stari grad  na premijeru predstave “Holivudski san” u režiji i adaptaciji dvojice sjajnih mladih glumaca Miloša Đurovića i Dušana Matejića. Reprizna izvođenja su zakazana za 20. i 21. novembar u 18h. Predstava “HOLIVUDSKI SAN” je po motivima komada “Kamenje u njegovim džepovima” Meri Džons. Predstava HOLIVUDSKI SAN jeste komedija sa melodramskim elementima o dva srpska mladića koji žele da promene svoj život, da ostvare svoje snove, da postignu nešto veliko. Oni su statisti na snimanju holivudskog filma, a to snimanje se dešava na Kopaoniku. Boško i Mirko, siromašni i jednostavni ljudi, susreću se sa velikom filmskom mašinerijom koja ih u početku fascinira a, zatim, počinju da upoznaju i njene druge strane...

U ovoj predstavu dva glumca igraju po sedam različitih likova - dakle, ukupno će četrnaest likova publiku voditi kroz priču ove komedije sa povremenim setnim trenucima. Duhovitosti, koja izvire iz ovog teksta, sasvim prirodno i spontano se priključuje i sâm mentalitet malog i običnog čoveka iz srpskog gradića.

Sve njih igraju i sa lakoćom otelovljuju Miloš Đurović i Dušan Matejić - bez suvišnih scenskih elemenata, čistom glumačkom igrom, baš kao kad se deca igraju (ozbiljno i sa radošću), dopuštajući gledaocu da prisustvuje različitim transformacijama glumca koje se odvijaju pred njim sada i ovde. Na taj način - dva glumca stvaraju magiju na sceni, uzbudljivu pozorišnu avanturu, koju bez ostatka i rezerve dele sa svojom publikom. U ime Igre!

Uloge: Miloš Đurović i Dušan Matejić
Kostim: Ana Milojković
Dizajn svetla: Gordana Pantelić
Dizajn tona: Bratislav Vasilić
Video: Jelena Mitrović

Cena ulaznice 500din.

Prodaja karata i rezervacije na broj +381 11 4142 163

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..