VEČE POSVEĆENO DAMAMA UZ FILM O RATOBORNOJ ANI

VEČE POSVEĆENO DAMAMA UZ FILM O RATOBORNOJ ANI
čet, 20. jun 2019
,

Već tradicionalno druženje u bioskopima  očekuje vas ovog četvrtka 20. juna u 20 časova u svim bioskopima Cineplexx. Koktel dobrodošlice, zakuska i pokloni od partnera događaja izmamiće osmehe na licima prisutnih na događaju posvećenom damama! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa. Žene, u okviru Ladies night događaja iskoristite priliku za druženje sa prijateljicama ili pokažite svojim muškarcima kakav ugođaj se sprema u bioskopima Cineplexx. Događaj je podržan od strane mnogih partnera. KATRIN će obradovati najsrećnije dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, a kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu pred odmor! Za sjajne figure, pobrinuće se FitPass koji će obradovati po tri gosta svih bioskopa Cineplexx i pokloniti mesečne članarine. Odabrane dame uživaće u DM poklon paketima.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Ane Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. Neodoljiva Ana nosi bezbroj maski, ima bezbroj načina da se pretvori u drugu osobu i da preživi. Kako je uspela da balansira između dve svetske supersile, sa dva ljubavnika koji su na suprotnim stranama, između odanosti prema mentorima i predanosti svojim snovima saznajte u četvrtak.  U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Prepustite se odličnom špijunskom trileru, uz vredne poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada učiniti nezaboravnim. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Trejler filma ,,Ana“:  ovde


<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Putopisi, Intervjui..