Nove filmske avanture i ovog vikenda u Admiral Open Air Cinema

Nove filmske avanture i ovog vikenda u Admiral Open Air Cinema
pet, 8. jul 2022

Ne propustite filmski spektakl pod otvorenim nebom sa pogledom na reku. Ukoliko ste avanturističkog duha i volite uzbudljive akcione filmove ili samo želite da se opustite uz dobru projekciju nakon šopinga, Admiral Open Air Cinema ovog vikenda ima idealan predlog za vas. Za sve ljubitelje naučne fantastike i avantura u svemiru Admiral Open Air Cinema je pripremila projekciju filma „Međuzvezdani“ koja će biti prikazana u petak, 8. jula, na platou ispred ulaza 4 u Galeriju. Nakon svemirskog putovanja i potrage za novom planetom na kojoj postoji nada za čovečanstvo, u subotu, 9. jula, gledaoce očekuje avanturistička komedija „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ u kojoj će grupa srednjoškolaca otkriti staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli.

Od tog trenutka biće uvučeni u zabavan svet džungle i postati avatari prema sopstvenom izboru.

Zvuk će se, kao i prethodnih nedelja, emitovati putem aplikacije „Listen Everywhere“, stoga ne zaboravite da ponesete svoj par slušalica.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će se projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema emitovati sa početkom u 21.30. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Celokupan repertoar Admiral Open Air Cinema dostupan je na sledećem linku.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..