Apgrade: Rasprodate karte za nastup Richie Hawtina u klubu Drugstore

Apgrade: Rasprodate karte za nastup Richie Hawtina u klubu Drugstore
pet, 28. februar 2020
Beograd, Srbija

Apgrade otvara novu, šestu sezonu ekskluzivnim setom Richie Hawtina u klubu Drugstore u petak 28. februara, a ulaznice za ovaj istinski poseban događaj su rasprodate i neće ih biti u prodaji na vratima. Ponosni smo što ćemo ugostiti Richie Hawtina u klubu Drugstore i zajedno proslaviti njegov izbor da nastupi u ovom autentičnom andergraund klubu”, poručuje Apgrade. Vođen kriterijumima i inspiracijom koji su mu omogućili ovakvo bogatstvo izbora i balans u karijeri, Richie je odabrao Drugstore kao mesto povratničkog nastupa u Beogradu.

Ovdašnjoj publici i klaberima koji su pre ostalih došli do blagajne, to nesumnjivo donosi retku privilegiju, ali i simboliku zajedničkog povratka korenima tehna u beogradskom hramu elektornske muzike.

Publiku će u noć sa jednim od najvećih tehno imena današnjice uvesti Schwabe, vedeta lokalne scene, dok će za završni set biti zadužen Lag koji je pripemio i novo izdanje u serijalu Apcast mikseva posvećenih promociji domaćih talenata u elektronskoj muzici. Slušajte Apcast 007 na Apgrade sajtu: (embed https://www.mixcloud.com/Apgrade/apcast-007-lag/ )

Jedinstvena figura detroitskog i predvodnik globalnog tehna, Richie Hawtin, duboko je privržen svojim izvornim idejama inovacije, promene, iznenađenja – kako u muzici koju kreira i potpisuje svojim imenom ili nekim od brojnih pseudonima, tako i u naprednoj tehnologiji koju nesputano i pionirski koristi i promoviše. Svojim principima Richie je ostao dosledan i u brojnim live i DJ varijacijama: u okviru svog ENTER ili CLOSE koncepta žurki, retkih ali nezaboravnih Plastikman nastupa na probranim događajima (SONAR, Mutek, Time Warp) ili nesvakidašnjim lokacijama (Gugenhajm muzej), periodičnih turneja za M_nus ili Plus 8, festivalskih setova za desetine hiljada fanova ali i DJ gigova u intimnom klupskom okruženju, lišenih konceptualnih okvira.

Tokom prethodnih pet sezona Apgrade je beogradskoj publici predstavio brojne umetnike iz samog vrha svetske elektronske scene kao što su Laurent Garnier, Sven Vath, Solomun, Maceo Plex, Tale Of Us, Nicolas Jaar, Seth Troxler, Moodymann, Ben Klock, Modeselektor, Amelie Lens, Helena Hauff, Recondite ali i nove talente ili proverene selektore iz underground sfere, pomenimo i neke od njih - Fjaak, Vril, Kobosil, Orpheu The Wizard, Skee Mask, Daniel Miller, Michael Mayer, DJ Tennis, Radio Slave, Mathame.

U životu Apgrade-a ova godina doneće kombinaciju novog i starog, velikog i malog, događaja festivalskog formata kao i uzbudljivih nastupa u manjim, intimnijim prostorima. Uzbuđenja slede, budite sa nama i u 2020!


KC Drugstore
Bulevar Vojvode Bojovića 4, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..