Porto Morto nastupa u Domu omladine Beograda

Porto Morto nastupa u Domu omladine Beograda
sub, 14. mart 2020
Beograd,

Porto Morto je sve jače ime na regionalnoj muzičkoj sceni, a iza njega se krije sedmorka koja se izuzetno raduje novom susretu sa beogradskom publikom i koncertu u Domu omladine Beograda u subotu 14. marta. Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i drugih prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Portofon - po mišljenju mnogih album godine. Proleće 2019. godine donelo je novi album i iskorak u zvuku, najavljen prvim singlom „Kuća“, videospotom koji je inspirisao i live nastupe te u njih uneo performativni element koji bend kontinuirano razvija svakim novim nastupom.

Album „Portofon“ je odlično prihvaćen od kritike i sve brojnije publike, a krajem godine uvršten je među najbolje albume na mnogobrojnim regionalnim godišnjim top listama.

Saradnja sa Rundekom
Singl „Hodaj“ na kojem gostuje Darko Rundek svojim je pop prizvukom i zaraznom melodijom vrlo brzo ušao u uho celoj regiji i najavio novo Porto Morto poglavlje.

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas) i Marin Živković (saksofon)





Dom Omladine Beograda
Makedonska 22, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..