Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije

Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije
pon, 31. maj 2021 - čet, 10. jun 2021
Beograd,

Galerija ARTE predstavlja izložbu svoje bogate kolekcije umetničkih radova, koja broji neke od najeminentnijih jugoslovenskih umetnika, ali i umetnika iz Evrope i sveta. Radove velikana jugoslovenskog slikarstva kao što su: Sava Šumanović, Petar Dobrović, Milan Konjović, Bora Stevanović, Ljubica Cuca Sokić, Petar Omčikus, Mića Popović, Vladimir Veličković, i radove mnogih drugih istaknutih umetnika, čiji se radovi nalaze u domaćim i svetskim muzejima i galerijama, bićemo u prilici da vidimo u periodu od 31. maja do 10. juna na adresi Andrićev venac 12 i Kralja MiIana 3. Kuriozitet izložbe su rani, slikarski radovi Marine Abramović.

Ovo je 14. po redu izložba kolekcije ARTE galerije, kojom galerija želi da pruži umetničkoj publici priliku da uživa u remek delima najboljih predstvnika moderne i savremene umetnosti.

ARTE galerija ima godišnju praksu da organizuje izložbe svoje kolekcije, koja se konstantno menja i raste, i uspeva svake godine da prezentuje nove umetničke radove, slike i skulpture.

Prolećna izložba radova iz kolekcije ARTE galerije otvara se u ponedeljak, 31. maja 2021. na adresi Andrićev venac 12, od 17 do 20 časova.

Izložba traje do 10. juna 2021.


Galerija ARTE
Kralja Milana 3, Andrićev venac 12, Beograd
<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..