„ŽIZELA“ UŽIVO IZ BOLJŠOJ TEATRA

„ŽIZELA“ UŽIVO IZ BOLJŠOJ TEATRA
ned, 26. januar 2020
,

Ove nedelje, 26. januara 2020. u 16 časova, uživo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, očekuje nas još jedan spektakularan balet iz čuvenog ruskog Boljšoj teatra. Mlada seoska devojka po imenu Žizela umire saznavši da je voljeni muškarac Albreht izdao. Protiv svoje volje, ona se pridružuje vilama u osveti protiv Albrehta, osuđujući ga na igru, dok ne umre od iscrpljenosti. Ovaj balet predstavlja jedan od najstarijih i najpoznatijih na repertoaru klasika baletske umetnosti, koji za temu ima dirljivu romantičnu priču: nesrećna ljubav sa tragičnim završetkom, uranjanje u fantaziju i krajnje iskupljenje snagom ljubavi.

Boljšoj se proslavio svojom intimnom i emocionalno napetom interpretacijom ove price.
 
Nova produkcija na čelu sa glavnim koreografom Aleksejem Ratmanskim, obećava potpuno novu perspektivu i drugačiji doživljaj jednog od najpoznatijih klasičnih baleta svih vremena. Olga Smirnova i Artemij Beljakov kao Žizela i Albreht dočaraće gledaocima ovu fenomenalnu koreografiju praćenu orkestrom kojim diriguje Pavel Kliničev.
 
Ulaznice za ovaj balet mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 1.500 dinara, dok se ulaznice za 4 ili više izvođenja u sezoni mogu kupiti po sniženoj ceni od 1.300 dinara po izvođenju.

Za više informacija možete posetiti www.cineplexx.rs.
 


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..