ELEKTROPIONIR: OBOJENI PROGRAM, VIRVEL, MESSER CHUPS, OMY

pet, 16. decembar 2022 - sub, 24. decembar 2022
Beograd, Srbija

Kraj godine u beogradskom klubu Elektropionir obeležiće šarenoliki koncertni program: od Obojenog programa, preko Virvela, ruske atrakcije Omy do Messer Chupsa. VIRVEL će u Elektropioniru u Cetinjskoj 15 nastupiti u petak, 16. decembra. Na kratko će prekinuti rad na novom albumu kako bi se tradicionalno družili sa najvernijom publikom. ,,Sibir u Beogradu" naziv je ovog koncerta koji nas očekuje u petak, a prisutni će imati jedinstvenu priliku da pretpremijerno čuju i nekoliko novih pesama na kojima Virvel vredno radi. Koncert je najavljen za 20:30, a ulaznice su dostupne u Pabu Brod (Bul. despota Stefana 36) po ceni od 700 dinara.

Na dan koncerta, na ulazu u klub koštaće 1.000 dinara. Virvel je posebne pogodnosti pripremio za đake i studente - sa studentskim indeksom ili đačkom knjižicom cena ulaznice je 500 dinara. Ove povlašćene ulaznice dostupne su samo na veče koncerta.

Subota, 17. decembar, u Elektropioniru je rezervisan za eksperimentalni vokalno-instrumentalni sastav iz Rusije - OMY. Njihova muzika predstvalja potpuno oslobođenje, kontrolisani haos i pravi multižanrovski, improvizovani teror. Ovaj ludi frik-rok sastav se ne plaši da kombinuje psihodelični rok i fri džez sa hip hopom i metalom, ritam mašinu sa akustičnim udaraljkama i saksofonom, ruski jezik sa engleskim, pa ni teške rifove sa džangl bitovima. Njihov živi nastup je posebno vredan pažnje - na sceni vladaju ekstravagantni prizori, vatrena energija i atmosfera blagog ludila. Ulaznice su dostupne isključivo online na ticketscloud.com

Jedna od najvećih surf atrakcija, MESSER CHUPS, kraj godine proslaviće koncertom u Elektropioniru 23. decembra. Ovaj ruski rokenrol eksperiment koji predvodi gitarista Oleg Gutarkin inspiraciju crpi mahom iz B filmova i trash horror estetike u izokrenutoj simbiozi sa pin-up kulturom. Tome najbolje svedoči Guitarkinov izbor basistkinje, a na toj poziciji je moderna verzija Betty Page – Svetlana

Nagaeva, popularna Zombierella. Messer Chups postoje više od 20 godina i objavili su više od 20 albuma za surf, garage i indie etikete širom sveta. Takođe, jedan su od retkih ako ne i jedini ruski rok bend koji je imao nekoliko američkih turneja. Evropska publika još bolje poznaje ovaj trio s obzirom na to da su kontinent prešli uzduž i popreko više od 15 puta! Koncert počinje tačno u 20:00, a vrata kluba biće otvorena za posetioce od 19:00.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara, odnosno 2.000 na dan koncerta. Pretprodajna mesta su Pub Brod i Dnevni Chillton.

Drugu polovinu 2022. godine OBOJENI PROGRAM je obeležio reizdanjem albuma ,,Kako to misliš: mi?" na vinilu. Kako su pesme sa ovog izdanja među omiljenima publici na njihovim nastupima, bend je odlučio da godinu zaokruži beogradskim koncertom koji će ujedno biti i promocija ovog reizdanja. Nastup Obojenog programa u Elektropioniru zakazan je za 24. decembar, a ulaznice su dostupne isključivo fizički u Anti Shop Elektropioniru (Cetinjska 15) svakoga dana između 12 i 20h. Prvih 50 ulaznica dostupno je po ceni od 1.300, a redovna cena biće 1.500 dinara.

I početak 2023. godine u Elektropioniru će biti svirački. Već 2. januara JIMI TRIPLE B'S 666 BLUES BAND održaće koncert sa svojim gostima iz Švajcarske - TONGUE TIED TWIN. Tongue Tied Twin je one man band iz Ciriha, blues/thrash u najiskrenijem, sirovom obliku, čovek koji ušao u značajne svetske knjige o one man band fenomenima i obišao bine širom Evrope. Po osmi put nastupa u Beogradu, 2. januara, a treći sa Jimi Triple B's 666 Blues Bandom.

A domaćini,  Jimi Triple B's 666 Blues Band posle 12 godina sviranja kao power trio, sada pred publiku izlazi kao kvartet, pojačan klavijaturistom. Upravo su izašli iz studija, snimili su novi album sa 15 pesama i na ovom koncertu će odsvirati veći deo tog materijala. Uskoro više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima.




ElektroPionir
Cetinjska 15, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..