"Muzikom kroz muzej" Koncert Aleksandra Ružićića i Ivane Pavlović

sre, 26. oktobar 2022, 19:00 h

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da Vas pozovu da u sredu 26. oktobra u 19 časova prisustvujete koncertu flautiste Aleksandra Ružičića i harfistkinje Ivane Pavlović, drugom koncertu u okviru treće sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”. Koncert se održava u saradnji sa Udruženjem harfista Srbije u okviru manifestacije „XXI Međunarodni festival harfe”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani građani, koji žele uživo da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto na telefon 064/ 858- 1296. Rezervacije se primaju svakog dana, osim ponedeljka, u periodu od 12 do 19 časova.

Cena karte iznosi 250 RSD i obuhvata ulaz na koncert i na aktuelnu izložbu „Od bidermajera do Mediale – Slikarstvo 19. i 20. veka u Istorijskom muzeju Srbije”.

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ili blagovremeno ne rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije već u četvrtak 27. oktobra.
Takođe, na ju-tjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije se nalaze i snimci svih prethodnih koncerata ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Na programu su kompozicije Lobera, Radića, Libermana i Rote.

Osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej” je i izvođenje kompozicije iznenađenja iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..