VAJANjE ZA SENIORE

VAJANjE ZA SENIORE
uto, 19. jul 2022 - čet, 21. jul 2022
Centar za likovno obrazovanje – Šumatovačka - Beograd, Serbia

Šumatovačka poziva sve starije od 60 godina da dođu na besplatnu radionicu Vajanje za seniore. Blok radionica će se održati 19. i 21. jula 2022. godine, od 18.00 do 20.00 sati, u vajarskom ateljeu Centra za likovno obrazovanje. Radionica je osmišljena tako da omogući svim našim starijim sugrađanima da se oprobaju u trodimenzionalnom oblikovanju i radu sa glinom, bez obzira da li imaju nekog prethodnog iskustva. Polaznici imaju priliku da odabrani motiv istraže i prevedu u skulpturu, kroz pažljivo posmatranje i studiozni rad, upoznaju se sa klasičnim pristupom u izradi trodimenzionalnog umetničkog dela.

Studija u glini čini osnovu akademskog vajarstva i preduslov za mnoge eksperimente u umetnosti, tako da kroz ovu vežbu polaznici su u prilici da razumeju osnovne principe skupture i svoju veštinu posmatranja pretoče u završeno delo malog formata.

Neophodne materijale i sredstva za radionicu je obezbedio Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka.

Nastavu vodi Milan Kulić, diplomirani vajar.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava putem telefona +381 11 64 04 846 ili mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (ime, prezime, godine starosti).

 


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..