Virtualni sajam poslova u hotelima je u punom jeku i traje do 28. februara! Ako ste u potrazi za novim poslom ili želite da unapredite svoju karijeru u hotelijerstvu, ne propustite ovu priliku da se upoznate sa prestižnim hotelima sa Balkana i saznate više o njihovim otvorenim pozicijama. Lošinj, Falkensteiner, Mona Plaza, Porto Montenegro, samo su neke od vodećih imena u industriji hotelijerstva koje možete upoznati na ovom sajmu. Na raspolaganju su vam različite pozicije, od kuvara, sobarica, domara, spa terapeuta, do supervizorskih i menadžerskih pozicija, i mnogih drugih. Na Virtual Hotel Job Fair-u se možete direktno povezati sa predstavnicima hotela i razgovarati sa njima o vašim interesima i kvalifikacijama.

Osim toga, u sklopu konferencijske sale sajma možete prisustvovati obukama i predavanjima iz oblasti ugostiteljstva, što vam pruža mogućnost da proširite svoje znanje i steknete dodatno iskustvo u ovom dinamičnom poslu.

Pristup sajmu je potpuno besplatan i ne zahteva dodatnu registraciju. Sajam možete posetiti preko linka virtuelnisajamposlova.com, iz udobnosti svoga doma, sve do kraja februara.

Ne propustite priliku da se prijavite na jednu ili više pozicija i započnete svoju karijeru u hotelijerstvu.

Virtual Hotel Job Fair se završava uskoro, stoga požurite i posetite sajam već danas!

<<  April 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Putopisi, Intervjui..