Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, deseti put po redu organizuje  Konferenciju studenata organizacionih nauka.  Konferencija se, tradicionalno, održava na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, u periodu od 24. do 29. oktobra. Cilj Konferencije je da kroz niz predavanja, panel diskusija i radionica omogući delegatima sticanje znanja iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, kao i sticanje novih veština i poznanstava. Tema desete po redu Konferencije nosi naziv „Ciljaj na vrh - ciljaj na 10!“ kroz koju Savez, zajedno sa predavačima, želi da približi delegatima kako da postavljaju ambiciozne, ali dostižne ciljeve, važnost rada na  sebi i razvoja, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou.

Takođe, dotaći ćemo se i tendencija u modernom poslovanju i biznis svetu, kao paralela sa prethodnim ciljem koja bi upravo dovela do  željenog prosperiteta ličnog usavršavanja učesnika.

Delegati će imati priliku da aktivno učestvuju na sedam predavanja, tri radionice i panel diskusiji i steknu značajno iskustvo i znanje.

Tema ovogodišnje Konferencije ima veliku simboliku za Savez. Motiv teme je da delegati zajedno sa predavačima diskutuju o postavljanju svojih ciljeva, vizualizaciji i  planiranju  budućih  koraka  kako  na  karijernom, tako i na ličnom putu razvoja, značaju rada na sebi i ulaganja u svoje znanje.

Prijave traju  od 1. do 8. oktobra. Sve aktuelnosti vezane za Konferenciju možete ispratiti na Facebook stranici Konferencija studenata organizacionih nauka, kao i na Instagram profilu @kson__ , u čijem opisu se nalazi i link za prijavu!

Prijavite se da budete deo 10. jubilarne Konferencije studenata organizacionih nauka!

Savez vas poziva da zajedno ciljate ka vrhu!

<<  Novembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..