Muzej Iluzija je pripremio i ovog leta bogat letnji program pod nazivom „Leto Iluzija 2.0 “. Svečeno  otvaranje  manifestacije  obeležiće  „Humanitarno  veče  poezije  sa  Markom  Miloševićem“,  a  u periodu od 15. juna do 15. avgusta,  jednom nedeljno, održavaće će se Potraga za godišnjim odmorom u Muzeju Iluzija kao i Portaga za izgubljenom istorijom u Barutani na Kalemegdanu. U  večernjim satima 10. juna,  Pesnik Marko Milošević će predstaviti svoje dve knjige  poezije kao i delove nedavno premijerno prikazanog filma  „Pobeda sebe“. Uz stihove  koje će čitati autor i glumac gost, uz melodijsku  pratnju  i  video  isečke  iz  filma.  Veče  će  imati  i  humanitarni  karakter  jer  će  ceo  prihod  od dobrovoljnih priloga biti doniran Svratištu za decu u Beogradu. 

Zbog epidemiološke  situacije  broj mesta će biće ograničen, a prijave za događaj će ići putem emaila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

„Potraga za godišnjim odmorom“ održavaće će se svakog utorka u Muzeju u periodu od 18-19 h gde će se porodice uz dodatke letnjih rekvizita takmičiti da u što kraćem vremenu reše postavljene zadatke ispred njih, a finalne ekipe će se boriti za vrednosne vaučere turističke agencije koja je i sponzor aktivnosti.

Svaka sreda tokom trajanja ove letnje avanture biće  vesela  sreda za sve ljubitelje iluzije, nauke i zabave jeć će moći da posete prvoplasirani Muzej u Beogradu (po ocenama na Trip Advisor-u) uz popust od 20% na sve tipove karata.

„Potraga  za  izgubljenom  istorijom“u  prostoru  Barutane  JP  „Beogradska  Tvrđava“  odvijaće  se  svakog četvrtka od 18-19  h  sati uz prethodnu najavu. Porodice koje se odluče za takmičenje u ovom mističnom ambijentu očekuju nagrade sponzora.

Niz dodatnih podsticajnih događaja koji će se odvijati u ili na platou Muzeja  osvežiće toplo leto pred vama i učiniti letnju avanturu nezaboravnom!

Sve dodatne informacije, prijave kao i informacije o merama zaštite tokom trajanja programa možete naći na https://www.muzejiluzija.rs/desavanja/

<<  April 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Putopisi, Intervjui..