Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd nakon 16 uspešno organizovanih međunarodnih studentskih seminara po prvi put organizuje nacionalni akademski seminar. Seminar pod nazivom „Budućnost protetike - korak bliže bioničkom čoveku” namenjen je studentima tehničko–tehnoloških, prirodno–matematičkih fakulteta kao i studentima stomatoloških fakulteta iz cele Srbije a održaće se od 10. do 19. jula u Beogradu.

Učesnici će za vreme trajanja seminara imati priliku da steknu osnovna znanja o tome kako kao inženjeri u svojoj struci mogu da pristupe protetici i unaprede je. O načinu funkcionisanja visokotehnoloških rešenja za pomoć ljudima sa invaliditetom, materijalima od kojih se proizvode i procesu implementacije govoriće nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu i eminentni stručnjaci iz ove oblasti.  Po završetku seminara učesnici će polagati završni ispit i dobiti sertifikat o učešću.

Pored interaktivnih predavanja i radionica, ovogodišnji organizacioni tim je pripremio društvene aktivnosti kako bi studenima naše zemlje približili koncept međunarodnih studentskih seminara i motivisali ih da u narednim godinama i sami otputuju na neki od ovih događaja širom Evrope.

Ne propustite priliku da upoznate Beograd iz drugog ugla, družite se sa kolegama koji su zainteresovani za humanu stranu inženjerstva i izučavate oblasti poput protetike, elektronike, veštačke inteligencije, mehanike, kao i biomedicinskog inženjerstva.

Za više informacija posetite sajt projekta www.course.best.rs, prijave za učešće na seminaru će biti otvorene od 26. aprila do 17.maja.

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..