Povodom obeležavanja 10 godina uspešnog rada Vulkan izdavaštva, u knjižarama Vulkan širom Srbije i na sajtu vulkani.rs praznična atmosfera traje do kraja januara. U tom periodu sva izdanja Vulkan izdavaštva mogu se nabaviti uz maksimalne popuste na sajtu vulkani.rs, što će obradovati one koji zimske mesece radije provode u udobnosti svog doma čitajući. Povodom jubileja, u ponudi knjižara Vulkan širom Srbije i na sajtu vulkani.rs nalazi se i 10 specijalnih redizajniranih izdanja knjiga za sva vremena, koje će čitaoci moći da ostave u nasleđe budućim generacijama.

Među izdanjima kojima Vulkan izdavaštvo obeležava svoj 10. rođendan našao se nenadmašni klasik Derviš i smrt, najčuveniji i najnagrađivaniji roman jugoslovenskog i srpskog pisca Meše Selimovića. Redizajnirano izdanje jedne od najuzbudljivijih knjiga naše epohe u kojoj je kroz lik Ahmeda Nurudina ispripovedana tragedija ljudske sudbine sasvim sigurno će ljubitelji srpske književnosti želeti da imaju na svojim policama.

Na listi 10 specijalnih izdanja Vulkan izdavaštva svoje mesto je zauzela knjiga još jednog domaćeg autora, koja, iako po žanru krimi-roman, takođe donosi univerzalnu priču o sistemu duboko ogrezlom u korupciju u kome ipak ima mesta za heroje. Novo ruho knjige Deca zla obradovaće kolekcionare specijalnih izdanja i mnogobrojne ljubitelje romana Miodraga Majića, jednog od najintrigantnijih i najpopularnijih pisaca aktuelne domaće književne scene.

S obzirom da je odrednica „knjiga za sva vremena“ bila glavni kriterijum izbora 10 specijalnih izdanja, na policama knjižara Vulkan i na sajtu vulkani.rs mogu se pronaći i redizajnirana izdanja vanvremenskih dela genijalnog Oskara Vajlda, Slika Dorijana Greja, i čuvenog Antoana de Sent Egziperija, Mali princ, koje sigurno priželjkuju ljubitelji svetskih klasika.

Od nastanka 2013. godine, spajanjem izdavačke kuće Alnari i Mono i Manjana, Vulkan izdavaštvo važi za najveću izdavačku kuću u našem regionu i lider je u oblasti izdavaštva. U prethodnoj deceniji ova izdavačka kuća je na srpsku izdavačku scenu donela mnoštvo svetskih bestselera, popularnih domaćih izdanja, ali i neprolaznih klasika.

U prethodnom periodu u javnosti je postala prepoznatljiva i kao izdavačka kuća sa najatraktivnijim naslovima iz oblasti popularne psihologije, među kojima su konstantno najtraženiji Kaluđer koji je prodao svoj ferari Robina Šarme, Moć podsvesti dr Džozefa Marfija i Put kojim se ređe ide M. Skota Peka. U želji da izađe u susret svojim čitaocima, Vulkan izdavaštvo je u izbor 10 specijalnih izdanja kojima obeležava 10 godina uspešnog rada uvrstilo i najčitanija izdanja iz ove oblasti.

Obeležavanje 10. rođendana Vulkan izdavaštva u knjižare Vulkan širom Srbije donosi i redizajnirano izdanje uzbudljive priče o surovosti i strasti Sultanov harem: Sulejman Veličanstveni Kolina Falkonera, istorijskog romana Toma Rajsa Orijentalista, koji razotkriva misterije ljudskog karaktera u rukama mračnih sila civilizacije, i nezaboravne knjige o prijateljstvu i užasima rata Dečak u prugastoj pidžami irskog autora Džona Bojna, koja je u svetu prodata u više od devet miliona primeraka.

Kada su popusti u pitanju, od 9. do 31. januara, povodom ovog značajnog jubileja, na sajtu vulkani.rs cene svih izdanja Vulkan izdavaštva snižene su dodatnih 20%, pored redovnih 15%. Kupovinom tri ili više knjiga ostvaruje se popust od još 10%. Uz to, dostava knjiga je besplatna.

<<  Januar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..