DELIMO 3x2 KARTE ZA PETAK 14.09. I 2x2 KARTE ZA SUBOTU 15.09. U 19.30 ČASOVA, ZA FILM "PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA" U BIOSKOPU TUCKWOOD, samo je potrebno da pošaljite svoje ime, prezime i broj telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru iz Mumbaija i njegovoj avanturi po svetu, film IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA stiže u domaće bioskope 13. septembra. Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici na jedan nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumače indijska zvezda Danuš i evropska glumica Berenis Bežo, sa Erin Morijarti i drugima, u režiji Kena Skota.

“Pre svega želim da ljudi uživaju u ovom filmu, jer to je prvenstveno zabava. Bio je to pravi izazov raditi sa glumcima iz različitih zemalja, kultura, ali i prava radost. Naročito sa Dhanushom, koji je snimio toliko filmova u Indiji.

Bilo je neverovatno, naročito kada bismo na kraju svakog snimajućeg dana sedeli i pričali o filmu, o njegovoj ulozi, ali i o različitim pristupima snimanju filma generalno. Snimanje je bilo veoma kompleksno, ali je bilo jako važno da snimamo u različitim zemljama kako bismo preneli autentičnu atmosferu. Često je bilo veoma teško uklopiti sve, ali vredelo je. Svaka država koju su  na svom putovanju protagonisti filma posetili, doprinela je priči, celokupnoj avanturi“, rekao je Ken Skot, reditelj filma.

Nakon smrti majke, Adža, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja u Parizu, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Film je snimljen prema bestseleru francuskog pisca Romana Puertolasa (Romainu Pértolas) pod naslovom „Izuzetno putovanje jednog fakira“, u izdanju Vulkan izdavaštvo.

Trejler filma: ovde

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..