Projekat "Umetnikov otisak" predstavlja prodajnu izložbu umetničkih slika i rukotvorina pod nazivom: "Art Market". U srcu Beograda, u Zetskoj ulici br. 2, ispred Art - kafe galerije Beti Ford održaće se manifestacija pod nazivom "Art Market." Ova manifestacija trajaće četiri dana od četvrtka 28. juna do nedelje 1. jula 2018. godine, u periodu od 17 do 23h. Petoro umetnika predstaviće posetiocima Art Marketa svoje slike, crteže, grafike i nakit. "Art Market " je idealna prilika da za sebe i drage osobe odaberete unikatni poklon, i pri tom u neformalnoj atmosferi marketa upoznate se sa ovim umetnicima i njihovim radom.

Na Art Marketu imaćete priliku da vidite i kupite:

Slike Tanje Rajković, akademske slikarke, slike Igora Simonovića, reditelja i slikara naivne i marginalne umetnosti, nakit od žica za bas gitaru kao i nakita od pogonskih lanaca za bicikle i motore Milene Tomić, diplomiranog filmskog i TV producenta, Marije Todosić, dizajnerke nakita, kao i crteže, grafike i nakit Ane Marinović, diplomiranog grafičara, autorke projekta "Umetnikov otisak."

"Umetnikov otisak" je autorski projekat Ane Marinović, diplomiranog grafičara. Cilj ovog projekta je promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva.

<<  Februar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
   

Putopisi, Intervjui..