U utorak, 23. i 30. maja, u periodu od 17 - 20 časova, u Centru za likovno obrazovanje u Šumatovačkoj biće održane promotivne radionice grafičkog dizajna i digitalnog likovnog oblikovanja za sve uzraste, pod nazivom "Grafički dizajn za sve". Promotivne radionice su uvod u besplatnu školu grafičkog dizajna za uzrast od 14 -19 godina, koja će biti održana u periodu od 21. juna do 23. avgusta u Centru za likovno obrazovanje u Šumatovačkoj. Besplatna škola grafičkog dizajna se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu.

U školi grafičkog dizajna polaznici se osposobljavaju za kreativan, umetnički, stručni rad na konkretnim zadacima i poslovima grafičkog dizajnera kao što su: vizuelni i korporativni identitet proizvoda, oblikovanje fontova, dizajn štampanih materijala. Studijski program podrazumeva sticanje veština za samostalan rad u komjuterskim softverima kao što su Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, In Design.

Autor i voditelj radionica je diplomirani industrijski dizajner Vanja Dodig.

Radionice će biti održane u studiju za grafički dizajn Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka (Šumatovačka 122, Vračar).

Prijave slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  Maj 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne