U subotu 20.05.2017. od 20 časova, umetnička grupa Art Brut Serbia izvešće performans "Diverzija ispod mosta, šifra: DIM" u kome će članovi grupe i zainteresovani građani crtati i slikati na velikim platnima koja će biti instalirana u, oko i na Galeriji Štab. Pored performansa, u jednom delu galerije, svečano će biti otvorena kolektivna prodajna izložba radova umetnika ove grupe: Danijela Savovića, Gorana Stojčetovića, Joškina Šiljana, Omče, Gagca i Budimira Pejakovića, koji u septembru ove godine izlažu na velikoj izložbi posvećenoj Art brut sceni Balkana u Muzeju Halle Saint Pierre u Parizu. 

Radno vreme Galerije ŠTAB za vreme trajanja Noći muzeja biće od 20 do 01h.

Na otvaranju će kao muzička podrška nastupiti nastupiti i Nikola Kašaš, pijanista iz Zrenjanina, koji će nam svojim izvođenjem dela Erika Satija približiti duh revolucionarnog Pariza.

Nikola Kašaš rođen je u Zrenjaninu 1994. godine. Srednju muzičku školu završava u rodnom gradu na teorijskom i vokalno-instrumentalnom odseku. Kao klavirski izvođač nastupa od 2013. godine. Solistički koncerti u Zrenjaninu, Novom Sadu, Kikindi, Beogradu, Banja Luci (Republika Srpska). Na programu nalaze se dela Erika Satija, Filipa Glasa, Tomasa de Hartmana- Gurđieva, Bele Bartok.

<<  Jun 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314