Započnite godinu nekom od predstava sa našeg repertoara. Januar je mesec kada igramo manje predstava zbog praznika, obezbedite ulaznice na vreme. Breme je novogodišnjih i božićnih praznika, slava i darivanja, vreme kada biramo poklone za saradnike, prijatelje i porodicu. Zvezdara teatar omogućava da na originalan i jednostavan način obradujete drage ljude i poklonite im nešto drugačije – predstavu sa repertoara našeg pozorišta. Pripremili smo vaučere koji važe do kraja pozorišne sezone, a koje možete kupiti na biletarnici pozorišta. Zvezdara teatar učestvuje u humanitarnoj akciji Čep za hendikep. Pridružite nam se i vi! Kada dolazite na predstavu poneste čepove i foajeu potražite kutiju specijalno napravljenu za ovu akciju.

Molimo vas da dođete na vreme, nakon početka predstave ulazak u salu nije moguć. Kašnjenje smeta glumcima i ostaloj publici. Magija počinje kada se ugase svetla, ne propustite je.

Više informacija potražite putem melja Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Želimo vam srećne praznike i legendarne trenutke u Zvezdara teatru!

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..