Svetaska premijera mjuzikla za mlade od 3 do 16 godina. U produkciji Global Intercultural Performing Arts Cast (GIPAC), Pozorišta lutaka PINOKIO i International Prodigy Orchestra and Choir (IPOC) održaće se svetska premijera predstave za decu i mlade "BAH JEZDI NA KAMILI - muzičko putovanje", u petak, 29. Decembra 2017. godine, u 12:00 i 17:00 časova. Predstava "BAH JEZDI NA KAMILI - muzičko putovanje", je jedinstvena prilika da vidite decu iz Sjedinjenih Američkih Država, Kine, Kipra i Srbije zajedno na sceni našeg Pozorišta kako pevaju, igraju, glume i sviraju dočaravajući putovanje Johana Sebastijana Baha kroz vreme i kontinente.

Inspirisani knjigom Džin Fu, svetski priznate kompozitorke i dirigentkinje, rediteljka Vanže Žang sa autorskom ekipom je oblikovala ovu razdraganu muzičku pozorišnu avanturu kroz koju upoznajemo različite kulturne baštine.

Kroz brojne pevačke i igračke numere i dijaloge naša publika će naučiti da su životni izazovi prilika da se iz njih izađe sa novom snagom, znanjem i veštinom i kako da poraz pretvore u pobedu.
Na sceni je tridesetpetoro veoma talentovanih izvođača koji dolaze iz različitih sredina i kultura da bi ujedinjeni svoju kreativnu energiju poklonili vama.

Predstava je namenjena deci i mladima starosti od 3 do 16 godina. Trajanje: 45 minuta.

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..