Naredna dva vikenda u teatru Le Studio se igra nova komedija - BABE I BARABE. Tekst kultne komedije "The Ladykillers" tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti - babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno- političkih dešavanja. "Babe i barabe" su prilika da se pošteno nasmejete realnosti oko sebe. Posle uspešno izvedene premijere i prve reprize pred prepunom salom, naredna izvođenja su u  petak 22.12. i subotu 23.12. sa početkom u 20h.

Karte su u prodaji za sva izvođenja i možete ih rezervisati mejlom (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) ili telefonom (065 2871731).

Ovim izvođenjima teatar Le Studio takođe zatvara ovu, po svemu uspešnu, godinu, u kojoj je ovo pozorište otvorilo u novom prostoru i pokrenulo mnoge nove programe. Podsećamo vas da je poznati "skriveni teatar Beograda" sada ušuškan na drugom spratu u jednoj od zgrada u industrijskom kompleksu, u Poenkareovoj 26. U toploj, neformalnoj atmosferi, koja više podeća na vaš omiljeni bar nego na pozorišta na koja ste navikli, dešava se živo pozorište, koje nosi strastveni umetnički tim i koje briše granice između publike i scene. Glumci će vam se pridružiti posle predstave, te tada, dijalog započet predstavom možete nastaviti.
Režiju predstave potpisuje Žan-Batist Demarinji.

Glume: Dušica Vesić, Mirko Jokić, Vladimir Tešović, Vladimir Jakovljević, Esmer Fejzić, Anđela Stanojević, Bojana Simić, Tamara Perišić, Loti Milošević i Ana Ninković.

Scenografiju potpisuje Sanja Maljković, a kostim Ilija Blagojević i Sanja Maljković.

Tehnička podrška: Ivan Bobun i Bojana Đuričić.
Fotografisale: Jelena Jeremić i Sanja Karić.
Grafički dizajn: Sanja Karić.

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..