Postoji kuća u Beogradu koja krije tajne beogradskih intelektualaca, umetnika i aktivista kroz vekove. Kuća u kojoj su se preplitali revolucionari i udbaši, ljudi lakog i sumnjivog morala i elitni doktori, umetnici i običan svet. Kuća u kojoj se sve stapa u jedno i jedno se stapa u sve. Ona skriva i na momente otkriva kontrasne priče koje su nas inspirisale u kreiranju ove imersivne pozorišne predstave.

Paradoks kroz koji živi kuća, zabrana i revolt, dan i noć, učmalost i živost kuće, uglađenost duha i oronula spoljašnost, као i ličnosti koje su prolazile, zadržavale se i živele u ovoj kući čine srž ove predstave. Predstava se bazira na devising procesu, fizičkom i image teatru, uz veliku posvećenost i entuzijazam svih uključenih.

Pozivamo vas da svojim prisustvom i učešćem domaštate razvoj dalje istorije ove kuće!

Izvođenje: četvrtak 18.05.2017, 19:30h, Strogi Centar, Gospodar Jevremova 43

Cena karte: 400rsd

Zbog ograničenog broja publike, molimo vas da obezbedite kartu na vreme. Karte možete kupiti svakog dana, počevši od srede 03.05.2017, u periodu od 12h do 00h u prostorijama Strogog Centra, Gospodar Jevremova 43. Za sve dodatne informacije o kupovini karata možete kontaktirati Milenu Todorović, 065/530-3542.


<<  Maj 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne