Najbolji svetski Pink Floyd šou BRIT FLOYD, vraća se ove godine na svetsku scenu u turneji pod nazivom Eclipse World Tour 2018. i to veoma specijalnim povodom, 45 godina od legendarnog albuma iz 1973. godine "Dark Side of the Moon"! BRIT FLOYD najbolji svetski Pink Floyd tribjut bend, u okviru ovogodišnje svetske turneje, nastupiće u Beogradu, 13. novembra u Hali sportova Ranko Žeravica. BRIT FLOYD predstaviće se našoj publici pesmama sa najvoljenijeg i najprodavanijeg albuma Pink Floyda "The Dark Side of the Moon": Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell i mnogim drugim.

Pošto je prodat u više od 45 miliona primeraka i pošto je okarakterisan kako najbolji rok album svih vremena "The Dark Side of the Moon" bio je ambiciozno psihodelično remek-delo koje je redefinisalo samu rok muziku, kojim se Pink Floyd vinuo među besmrtne muzičke legende.

Muzički šou koji izvodi BRIT FLOYD postao je fenomen, kao najbolji svetski tribjut Pink Floyd bend. Verno rekonstruišući spektakl sa poslednje Division Bell turneje iz 1994. godine, upotpunjeno fantastičnim svetlosnim instalacijama i šouom vrednim preko milion dolara, velikim ekranom, laserima i propratnim efektima, ovo je spektakl koji će fanovima omogućiti da osete veličanstvenost živog nastupa Pink Floyda.

Karte za ovaj muzički spektakl od danas su u prodaji u prodajnoj mreži Eventima i preko sajta eventim.rs i to po cenama:

VIP Tribina - cena 3,600 RSD
PARTER SEDENJE - cena 3,200 RSD
TRIBINA - cena 2,800 RSD

Ne propustite priliku da uživate u jedinstvenom muzičko-scenskom događaju!

<<  Januar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..