ENSH u Elektropioniru 18. maja - Po povratku iz Kanade u Srbiju i po objavljivanju novog spot singla ,,Krtice", Ensh je odlučio da Beograđanima priredi BESPLATNU žurku kakvu do sada posetioci Cetinjske ulice nisu videli! Ensh je atrakcija koju je neophodno ne samo zvučno već i vizuelno doživeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove tako i kroz energijom nabijene žive performanse, te će spektakl koji najavljuje za četvrtak 18. maj, zaista to i biti!

Budući da je nastupajući širom Kanade i Evrope usavršio live-act, odlučio je da ga i prezentuje koncertom u Elektropioniru, na žurci koja nadražuje sva čula koncertne publike.

,,Za Beograd smo se potrudili da napravimo nešto više od obične svirke - intimni spektakl prepun iznenađenja. Kostimi, scenski i svetlosni efekti i svi mi kao glumci! Ulaz je besplatan pa pozivam publiku da dođe u što većem broju, jer žurku planiramo da snimamo za naredni spot, koji ćemo plasirati širom Evrope i Kanade, pa taman da svet vidi da su u Beogradu najzabavniji ljudi na planeti", poziva Ensh sve Beograđane i goste grada u četvrtak u Elektropionir!

Celovečernji šou upotpuniće i nastup sve atraktivnijeg i popularnijeg Sergio Lounge-a, beogradskog tastaturiste, koji dokazuje da je muzika svuda oko nas, pa i u kompjuterskoj tastaturi.

Podsećamo da je ulaz u Elektropionir 18. maja BESPLATAN!

<<  April 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne