Drum Dum Fest 2018, osmi po redu, i ove godine održaće se 13. i 14. jula. Kao i svih prethodnih godina, predstaviće najbolje bubnjare iz regiona, kako u revijelnom delu, tako i kroz bubnjarske radionice koje su sastavni deo festivala svih ovih godina. Parampaščad je sastav iz Spuža  - Podgorice koji ove godine nastupa na bini DDF. Bend postoji već oko 8 godina. Tokom godina rada, bend je negovao klubske svirke i bio prepoznat u državi kao jedan najupečatljivijih klubskih bendova. Kako zbog energije koju bend poseduje i gaji, tako i zbog ličnog pečata koji je ostavljan u izvođenju svake cover pesme.

Nakon nekoliko godina Parampaščad  se odlučuje da istupi sa autorskim radom objavivši za sad 3 singla, dok je album u pripremi i najavljen je za kraj ove godine. Bend čine 4 člana i to: Stefan Pantović (vokal, gitara),  Ivanović Ivan (prateći vokal, gitara),  Momčilo Radulović (bas gitara, vokal) i  Marko Milonjić (bubanj).

Marko Milonjić je bubnjar iz Spuža i rođen je 1991. godine. I ako po osnovnom pozivu IT tehničar, pre 7 godina kroz druženje sa ljudima, koji se aktivno bave muzikom pokazuje afinitet prema bubnjevima. Od tada se aktivno bavi muzikom kroz prisustvo u bendu Parampaščad, a od pre godinu dana i u bendu Bubnjivi. Kao bubnjara ga definiše jasan, čvrst ton, tako da se može deklarisati kao klasičan rock'n'roll bubnjar u najširem smislu te reči.

Video spot ovde

<<  Februar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
   

Putopisi, Intervjui..