Nagrađivani Drum & Bass party brand svoj prvi međunarodni događaj organizira u Hrvatskoj. Novi festival je zakazan od 12. - 16. jula 2018. u The Garden Resortu u Tisnom. Drum & Bass autoritet iz UK-a, Hospitality, predstavlja svoj prvi prekomorski festival i to u Hrvatskoj, u The Garden Resortu u Tisnom, gdje će debitirati uz Hospitality On The Beach od 12. do 16. jula 2018. Nakon sjajne godine koju je obilježilo drugo izdanje Hospitality In The Park festivala i osvojene nagrade za najbolju klupsku večer u ovogodišnjem izdanju Drum & Bass Arena Awards, tim koji stoji iza organizacije otisnut će se na nezaboravni drum & bass praznik te će na ljeto pozvati sjajnu listu izvođača na suncem okupanu obalu Jadranskog mora i u pet dana proslaviti najbolje od žanra.

Pogledajte najavni video Hospitality On The Beach

Sjajni i energijom nabijeni dodatak cijeloj festivalskoj sezoni Hospitality On The Beach će se održati na savršenoj lokaciji u The Garden Resortu u Tisnom, koji nudi vlastitu plažu, kristalno čisto more i odmor pod vedrim nebom. Ovaj događaj predstavlja pravi praznik i nudi puno više od samog festivala, a jedinstvena lokacija nudi i vlastiti smještaj, te će uz apartmane biti dostupan i kamp, kao i mobilne kućice, airstream prikolice, hosteli, ili smještaj u Tisnom.


Hospitality On The Beach obilježit će ljetni vikend 12.-16. srpnja 2018. te označiti prvi međunarodni Hospitality festival. Drum & bass i cijela širina žanra bit će proslavljena nastupima raznih izvođača, izdavačkih kuća i brandova koji će se rasporediti na nekoliko pozornica i zabava na brodovima.

Ulaznice u pretprodaji bit će dostupne od siječnja, a za uživanje u drum & bass ljetnim praznicima potrebno je registrirati se na www.hospitalityonthebeach.com

Hospitality On The Beach
12. - 16. srpnja 2018.
The Garden Resort, Tisno, Hrvatska

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..