Finalno veče Beogradskog autorskog rok festivala  BARF 2017 biće održano u subotu, 16.decembra u 19.30h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaz je besplatan za sve posetioce, a pored 6 finalista u revijalom delu nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor. Na sedmi Beogradski autorski rok festival – BARF prijavilo se preko 60 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju. U finalu će nastupiti  šest bendova odabranih od strane stručnog žirija BARF-a, Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS). 

U finale festivala  BARF 2017 plasirali su se bendovi: Nemesis (Beograd), Crossroad (Loznica), Zimbabveanski Zavod Za Zaštitu Zverova (Beograd), Crveni Karton (Kruševac), Mister Hajd (Petrovac na Mlavi), Royal Experiment (Novi Sad)

Pobednike festivala i ove godine čekaju vredne nagrade:

I nagrada - 50.000,00 RSD, direktan plasman u kvalifikacona takmičenja BUNT ROCK FESTIVALA 2018,  dva audio-video snimka sa BARF-a 7

II nagrada - 25.000,00 RSD, gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT, dva audio-video snimka sa BARF-a 7

III nagrada (nagrada publike) - 20 sati snimanja u studiu MAŠINA 23, direktan plasman u polufinalno veče na GITARIJADI ZAJEČAR 2018, dva audio-video snimka sa BARF-a 7

-Svi ostali finalisti dobijaju po jedan audio-video snimak sa festivala, a svi bubnjari po komplet palica firme STUNNER.

U revijalom delu festivala nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor.

Ulaz na festival BARF 7 je slobodan! Besplatne ulaznice se preuzimaju na ulazu na festival i daju mogućnost posetiocima da aktivno učestvuju na festivalu i glasaju za svoje favorite.

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..