U petak 29. 06. 2018. u Klubu 20/44 (Ušće bb) - Udruženim snagama Easy Tiger i Brosh, muzičke etikete iza kojih stoje naši poznati di džejevi i producenti Marko Nastić i Petar Cvetković, dovode ukrajinskog producenta Silat Beksija - koji svojim brojnim, interesantnim i novim izdanjima probija svoj put na minimal sceni, a po prvi put gostuje u Srbiji! Etiketiran kao jedan od najznačajnijih talenata na evropskoj underground sceni.

S izdanjima za ekitete kao što je nemačka poznata Pleasure Zone, zatim velške Dreams Are Not Inside, Vhat Iou Vant, Vivus Records, i, kao i za  sopstvenu kuću Modeight Records, on je nezaobilazna tačka aktuelne klaberske scene. Njegov zvuk prkosi žanrovskoj klasifikaciji - kombinuje ritmičku senzibilnost techna i uticaje tople, atmosferične teksture breakbeata, koje hipnotišu i uzbuđuju.

Ne propustite ovo jedinstveno muzičko iskustvo zakazano za petak 29. 06., ovog puta sa promenjenom lokacijom, u klubu 20/44 (Ušće bb). Karte u pretprodaji koštaju 400 dinara, na ulazu 600.


<<  Februar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
   

Putopisi, Intervjui..