Virtuoz savremene klupske scene - Ada Kaleh u Beogradu! Svojim rafiniranim talentom za muzičku produkciju i neverovatnim izvođačkim sposobnostima, Ada Kaleh visoko se pozicionirao na sceni elektronske muzike. Njegove trake pune su emotivnog naboja, egzotične i minimalističke su interpretacije house i techno žanrova. Nakon brojnih uspeha širom sveta, ovaj savremeni muzički genijalac gostuje u Beogradu, i to na jednom sasvim novom mestu – u Techno Baru Radost (Karađorđeva 44), koji 25. maja svoja vrata otvara upravo njegovim nastupom na Easy Tiger žurci.

Ova žurka ujedno obeležava i početak letnje sezone Social Cluba, party koncepta iza kog stoji naš najpoznatiji di džej Marko Nastić, a koji je Kaleha i doveo u Beograd. Za ovu specijalnu priliku od 21h moći ćete da čujete ekskluzivni disco set dj Peppe-a, a za kormilom će u nastavku tokom cele večeri biti Ada Kaleh i Marko Nastić.

Karte za ovu žurku su u pretprodaji u klubu Ludost (Karađorđeva 44, Savamala) po ceni od 500rsd, dok će se na ulazu na sam događaj prodavati po ceni od 800rsd.

<<  Maj 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..