Legendarna zagrebačka Jabuka - klub koji ne truli već 50 godina, i ove veljače organizira maškare, jednu od tradicija Jabuke, koja se njeguje još od samih početaka kluba. S nekoliko prekida i pauza, zadnjih nekoliko godina tom se običaju udahnuo život, a ljudi se svake godine sve bolje maskiraju, tako da se i u ovaj petak 09. februara, očekuje hrpa vrlih kreacija. Do sada je bilo dosta šaroliko, od Monty Pythona, preko koala, Vikinga do 'uradi sam' kostima, gdje se vidi da je netko uložio trud i proveo sate po second hand dućanima ili Hreliću.

Pozivamo vas i da ove godine pohodite 'Maškare u Jabuki'. U DJ kabini će ordinirati dvojac 'Fat Friends' koji će se potruditi da doma odete s poštenim musklfiberom i ozarenim osmijehom skrivenim iza maske.

U slučaju deficita ideja i kreativnosti, slobodno potražite inspiraciju u fb eventu 'Maškare u Jabuki w. Fat Friends', gdje ćete moći pronaći razne fotke i linkove. Vidimo se u petak, 09.02.2018. I da, maskiranima je cijelu noć upad u klub besplatan.

<<  Maj 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..