Publika iz Beograda i regiona će po prvi put imati priliku da u petak 16. decembra prisustvuje live nastupu Aiše Devi u Dragstoru! Ako je iko u stanju da sintove, dram mašine i softver spoji sa ritualističkim napevima i neodoljivim vokalima, stvarajući ceremonijalne digitalne liturgije, to je Aiša Devi. Pored Aiše Devi u lokalnu poršku čini će Kristallblume, WC, Stivie Whisper i Saud.

Ova umetnica iz Švajcarske probila se 2013 godine sa EP-jem “Aura 4 Everyone” na sopstvenom lejblu pod nazivom Danse Noire koji je posvećen istraživanju apstraktnijih tehno i klupskih struktura, kao i muzici Aišinog tibetanskog i nepalskog nasleđa. Bilo da su u pitanju grlene ili soprano mantre obavijene popom, one nas upućuju na nepoznato kroz napete visceralne muzičke predele stvorene za igru, ali i obojene tvrđim industrijalnim zvukom.

Cena karata je 200 RSD pre ponoći i 500 RSD nakon ponoći.

U subotu, 17.decembra u Dragstor se nakon prošlogodišnjeg maestralnog seta koji je Resident Advisor proglasio miksom dana vraća čuveni Tommy Four Seven! On je upećatljiv umetnik, jedan od vodećih DJ-eva i jedan od najznačajnijih i najplodnijih producenata na savremenoj tehno sceni. Poseduje bogatu raznovrsnost stilova, koja se kreće između čistog tehna i specifičnog ličnog pečata. Prefinjene Dj veštine vrlo brzo su ga dovele na vrh londonske scene ali je najpresudniji trenutak u karijeri, koji mu je doneo svetsku slavu, bio debi album “Primate” iz 2011 – album koji je pokazao izuzetno hrabar stav i doneo osvežavajući, pobunjenički, abrazivni i sirovi pristup produkciji zvuka. Pored toga, Tommy Four Seven sve je poznatiji i cenjeniji kao tvorac zanimljivih i poznatih mikseva. Osim njega nastupiće legenda srpskog

tehna Boža Podunavac, kao rezident Dragstora, Filip Xavi. Cena ulaznice je 900Rsd dok će na ulazu biti 1100Rsd-a.

<<  April 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne