ČitamЧиташ povećava prednovogodišnju euforiju druženjem u Knjigodromu u Topolskoj 18, u subotu, 23.12. sa početkom od 18 časova. Glavna aktivnost u toku večeri biće trampa romana, koja će trajati 4 sata. Pravilo je jasno – koliko romana doneseš, toliko možeš da razmeniš i poneseš kući. Za ovu priliku posebno su odabrani raznovrsni romani iz ČitamЧиташ fonda, koji će tokom četvoročasovne razmene biti izloženi u jednoj od prostorija Knjigodroma, dok će u drugoj biti omogućeno i njihovo čitanje uz neki topli napitak.

Kao i uvek, podstiče se druženje i razgovor sa ostalim knjigoljupcima, biranje poklona i učestvovanje u našim nagradnim igrama, koje smo pripremili specijalno za ovu priliku. Dođite i družite se sa nama!

Ulaz je slobodan.

Za više informacija potražite ČitamЧиташ na društvenim mrežama i zvaničnom FB Eventu festivala.
 
ČitamЧиташ festival, koji se održava u okviru udruženja Evropa Nostra Srbija, posvećen je knjizi i ima za cilj čuvanje, rehabilitaciju i popularizaciju knjige kao medija. Osnovna aktivnost ovog festivala je razmena polovnih, pročitanih knjiga, a pored toga ČitamЧиташ tim  organizuje različite aktivnosti i radionice sa knjigom u fokusu.

<<  Oktobar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..