Beograd vam poklanja BELGREAT!

Beograd vam poklanja BELGREAT!
pet, 27. jul 2018 - sub, 28. jul 2018
Beograd,

Premijerni Belgreat festival će biti održan 27. i 28. jula na Velikom ratnom ostrvu u Beogradu. Ideja iza Belgreat festivala od samog početka bila je da se kroz muzičke i umetničke sadržaje oživi prestonička oaza Lido, vraćajući omiljenu zemunsku plažu na mapu beogradskih dešavanja. VAŽNO OBAVEŠTENJE  je da će ulaz odlukom organizatora BELGREAT Festivala biti besplatan. Povraćaj novca za kupljene ulaznice kupci mogu ostvariti na prodajnom mestu na kojem su ulaznice kupljene. 

Skupština grada Beograda prepoznala je značaj ovakvog događaja, te će, uz njihovu podršku, Belgreat festival predstavljati jednu od okosnica atraktivnog letnjeg programa u gradu. Na taj način, Beograđanima će biti darovan autentični, alternativni događaj sezone na jednoj od naših najlepših plaža.

Posetioce na Lidu očekuju velika imena domaće i svetske elektronske i alternativne scene - za vas će nastupiti Cristian Varela, Goldie, wAFF, Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Kadebostany, zatim Nikola Vranjković, KKN i mnogi drugi. Ovog leta dođite na Lido i - osetite divlju stranu Beograda!


Lido
Goce Delčeva 2, Beograd
<<  Maj 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..