I ovog puta na dočeku Nove godine, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION Mikser Hause žurkom želi da afirmiše neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije. Zato se ovogodišnje izdanje zasniva na ljubavi prema sebi, vodjeni filozofijom "Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš da voliš druge?".

Prošle godine su komforno ugostili preko 1000 gostiju i priredili jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka u gradu. Koncept je nastao udruženim snagama ekipa MIKSER HOUSE-a, MIKSER GARDEN-a i WB COMMUNITY-a.

Muzika: EDM, Pop, Trap, 80s Pop-Rock

SEVDAH BABY
Kralj domaće EDM scene sa Djixx, kraljicom, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, prošle godine na LR žurci zapalili su masu svojim klupskim hitovima i naveli nas da osetimo pravo značenje #OneLove poruke EDM scene.

MIMI MERCEDEZ
Surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i "tough love-u" prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju, uz energične bitove svojih pesama pokrenuće vaše celo telo i navesti vas da se osećate dobro u svojoj koži, volite i cenite svoju ekipu i ne plašite se hejtera.

DJ-evi WB COMMUNITY-a
Iskusni "club smash-eri" za svoju publiku probiraju samo najbolje i najpopularnije svetske hitove sa elementima EDM, Pop i Trap muzike, koji obeležavaju ovu dekadu muzike i slušaće se i za 10 i 20 godina.

DJ-evi MIKSER GARDEN-a
Svojom energijom i odabriom najistaknutijih ostvarenja Pop i Rock muzike 80-ih godina, DJ Makica Cvet i Ksenija oduševili su publiku Mikser Gardena tokom poslednje dve letnje sezone.

KARTE
2000 din (17eu) - dook traju zalihe
2500 din (20eu) - na ulazu

Karte dostupne u Mikser House-u (12h - 20h) i prodajnim mestima Gigs Tix-a (Vulkan knjižare, Corner Shopovi i online).

Određen broj sofa se može rezervisati za ekipe od 3 do 8 ljudi, po ceni od 100 evra po sofi. (+regularna karta).
Broj za rezervacije sofa i informacije: 0629667696 (Katarina - poziv, SMS, WhatsApp, Viber)

Stolove nije moguće rezervisati, savet je da dođete što ranije, s obzirom na brojnost gostiju koje očekujemo.

 

<<  Jun 2017  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne