Bliži se najluđa gradska žurka o kojoj bruji Beograd i okolina koja u prestonicu stiže pred 31. decembar. ,,Nebitno da li će Nova 2017. godina biti bolja ili gora, slaviti se mora! Dođite da zajedno damo gol u 90.minutu 2016. godini! Vidimo se u Kluzu!", kratko i jasno poručuje Artan Lili pred svoj novogodišnji nastup na exKLUZivnoj beoGRADskoj žurci u Masarikovoj 4.

To što je gradska ekipa navikla da Uroš Đurić pušta tehno, a Srđan Žika Todorović rokenrol, to da se zaboravi, jer: ,,Nema tehna, nema gramofona - samo rokenrol" najavljuje Žika i dodaje ,,Uroš i ja imamo slične ukuse, tako da neće biti nekog kleša, sukoba Anđela i Đavola. Biće kao da jedan čovek pušta muziku"!

A svi koji su prošli put bili na dočeku Nove godine u Kluzu znaju da je ovaj tandem dobitna kombinacija da noć zaista i bude najluđa.

Pored VESELIH OSAMDESETIH i grupe ARTAN LILI zahvaljujući kojoj će 31. decembra u bivšem Kluzu biti puno ,,srce na terenu", na vrhu Masarikove 4 u Novu godinu će nas prazničnim koncertom uvesti i grupa JARBOLI! 

Probudiće se dobri duh starog Beograda , i to ne samo zahvaljujući višesatnom koncertu - Beograđane i njihove goste očekuje i DJ stage sa raspevanim i plesnim programom! Prepoznatljive gradske face UROŠ ĐURIĆ I ŽIKA TODOROVIĆ će svojim performansom zapaliti gradsku ekipu, a pridružiće im se i PAVLE VELJKOVIĆ, najveći znalac aktuelnih radijskih hitova, kao i zavodljiva DADA SELECTAH! Gradsku ekipu će praznično posebno razmrdati i INDIE-Go! DJs - exKLUZivci beoGRADskog novogodišnjeg party-ja.
***
Raspored nastupa:

LIVE STAGE
Vesele osamdesete
Jarboli
Artan Lili

DJ STAGE
Pavle Veljković
Anđeo i Đavo DJs
Indie-Go! DJs
Dada Selectah

Ulaznice su još uvek dostupne po exKLUZivnoj ceni od 1.600 dinara, dok će u petak 30. i subotu 31. decembra koštati 2.000 dinara.

Prodajna mesta: Eventim, DD Tickets, Win Win shop-ovi<<  Jun 2017  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne