U subotu 16. juna deca neka povedu svoje mame i tate, bake i deke u bioskop Cineplexx Delta City, na jedinstveno druženje i premijeru filma "NEVIĐENI 2". Od 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, sa drugarima iz studija za animaciju dece "Čigra igra" učestvovaće u zabavnim i kreativnim radionicama, igraće se i družiti sa sjajnim glumcima koji su animiranim likovima pozajmili glasove, među kojima su Teodora Ristovski, Marko Marković, Slobodan Šarenac, Srđan Čolić, Srđan Dinčić, Ivona Rambosek, Todor Jovanović i drugi. Premijerna projekcija počinje u 18:30 časova. 

Karte su u prodaji, budite brzi i obradujte svoju porodicu zajedničkim uživanjem u neponovljivoj avanturi tokom vikenda koji je pred nama!

Neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).

U sredu 20. juna u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19:30 časova biće održana premijera titlovane verzije filma, a karte za projekciju su u prodaji.

Od četvrtka, 21. juna "NEVIĐENI 2" biće na redovnom repertoaru svih bioskopa.

<<  Septembar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne